Перейти к содержанию Перейти к подвалу

Set Menu "Journey

through the Cuisine of the Russian North"

Experience the amazing diversity of tastes and traditions of the Arkhangelsk region in the author’s interpretation.

Each of the seven courses is a vivid emotion, its own story and revelation, inviting you to touch the attractive mystery of the North.

  1. bread and salt
  2. beetroot with farm cheese
  3. smorrebrod with mackerel and honey mustard paste
  4. pomor ukha with sterlet
  5. russian pie kulebyaka with toothfish and mushroom sauce
  6. pepper steak of venison
  7. juniper ganache with jam of cloudberry and black currant
Мы используем Cookies. Файлы cookie представляют собой небольшие фрагменты данных, которые временно сохраняются на вашем компьютере или мобильном устройстве, и обеспечивают более эффективную работу сайта. Продолжая просматривать данный сайт, Вы соглашаетесь с использованием файлов cookie и принимаете условия Этот сайт использует сервис веб-аналитики Яндекс Метрика. Продолжая работу с сайтом вы даете добровольное согласие на обработку данных о вас Яндексом в порядке и целях, указанных в документе